EXPERIENCE

Elektrisch karten, do we need to say more?

Openingsuren vandaag

11:00 - 22:00 (Volwassenen)
11:00 - 20:00 (<14 jaar)

Locatie

Dok Noord 7
B-9000 Gent

OVER E-KART

Of je nu op zoek bent naar een spannend duel met vrienden, een leuke gezinsactiviteit, een onvergetelijk verjaardagsfeest (voor kinderen) of een originele teambuilding. E-Kart Gent biedt het allemaal!

Bij E-Kart kun je genieten van indoor karting in Gent, elektrisch karten op een toplocatie in Dok-Noord. Ontdek de adrenaline van het racen terwijl je jouw skills toont op ons uitdagend circuit. Onze elektrische karts bieden een milieuvriendelijke en krachtige ervaring.

​Maar de ervaring loopt door, ook na de race. Bij onze bovenburen O'Learys nodigen we je uit om te ontspannen in de uitnodigende bar en het gezellige restaurant, waar het plezier doorgaat, zelfs nadat de laatste ronde is gereden.

Elektrische Karts

+ Geurloos

+ Geluidloos

+ Gebruiksvriendelijk

+ Krachtig

Benzine Karts daarentegen...

- Geurhinder

- Veel lawaai

- Moelijk in gebruik

- Minder krachtig

Het circuit

Een state of the art circuit met revolutionaire coating.

De revolutionaire opbouw van het circuit is nieuw in België. De speciale coating werd uitvoerig getest bij bevriende circuiteigenaars in Lyon. Deze zwarte onderlaag met geschilderde curbstones zorgt niet enkel voor meer grip, het ziet er ook geweldig mooi uit. De mooi afgewerkte boarding maakt het plaatje compleet.

Wist je dat je van in onze pub het volledige circuit kan zien? Bovendien hebben we ook een extra toeschouwerszone!

BIZ Karts, driven by passion 

Het innovatieve ontwerp, inclusief op maat gemaakt F1-stijl stuurwiel, LED-smartverlichting en nieuwe racecarrosserie, brengt de spanning naar de kartbaan!

ECOVOLT GT SPECS

 

Bekijk alle specificaties hier!