ladiesatthewheel-topladiesatthewheel-top

Ladies at the wheel is terug op 21 mei 2019!

Op 21 mei kunnen de eKart-ladies genieten van een avondje onder vriendinnen zonder gezeur van mannen. Aankomst met een hapje & een drankje, een goodiebag als aandenken en niet te vergeten RACEN! De nieuwe combinatie van karten met beauty & fashion viel duidelijk in de smaak. Een vernieuwend concept dat we dus graag willen voortzetten. Inschrijven kan via een mailtje naar julie@ekart.be of via het online formulier. 
See you on the track ladies!

 


Om de competitie aan te wakkeren, kregen de betere racers een extra prijs mee in de goodiebag. Heidi Vercruysse zette de beste tijd neer (33,634) en kreeg daarom als winnares een fles Ginderella gin. Isabelle De Rycke (34,427) was de tweede beste racer van de avond en Lore Hoornaert (34,889) bemachtigde de derde plaats.
Zij kregen daarom een bon van BAVET. Well done, ladies! 

Wil je meer toffe foto’s zien van Ladies @ the Wheel?
Klik dan op deze link: https://www.facebook.com/883751295019771/photos/?tab=album&album_id=1069282346466664
(Pictures by STYN.be)

Spijt dat je niet op de eerste editie was na het zien van deze foto’s? Dan moet je zeker en vast komen naar de volgende editie!
Hou daarvoor zeker onze website en Facebookpagina in de gaten.

Hierbij willen we onze sponsors nogmaals bedanken. Zonder hen was het namelijk niet mogelijk geweest om dit vernieuwende concept te lanceren. 

 

Sponsored by
 

Go Sport Belgium 
Surplus Medispa Gent
Ginderella Gent 
RAW Salad Company Gent
Bellini Canella
Coca-Cola
Forza
Standaard Boekhandel Gent Dok Noord
BAVET
Wodan Art & Cloting 
Vedett
Yoga-on-Call
Jo.mode