Algemene Voorwaarden bij reservatie groepsactiviteit/teambuilding

Bij het aanmaken van een reservatie, zowel particulier, groepen als bedrijfsincentive, is het van belang volgende zaken te vermelden:

  • Aantal piloten (personen die effectief zullen racen)
  • Uur van aankomst bij eKart (We rekenen een halfuur tussen aankomst en eerste sessie zodat men kan registreren en de briefing kan volgen)
  • Indien catering gewenst, de keuze van catering en het aantal personen 
  • Contactgegevens (GSM/Voornaam/Familienaam/emailadres/adres)
     

Groepsformules gaan door vanaf 7 personen per onderverdeelde groep en vanaf 11 personen splitsen we een groep aangezien het circuit maximaal 10 piloten toelaat. 

Dit betekent dus dat groepen van 11 – 12 en 13 personen (komen niet aan 2 x 7 personen) uit de boot vallen bij de groepsformules.

Betaling geschiedt achteraf op factuur, of ter plaatse bij de incheckbalie (contant, bancontact, Visa of Mastercard). Afrekenen van een groepsboeking gebeurt uitsluitend per gezelschap. Extra elementen zoals consumpties, die niet zijn inbegrepen in uw boeking, rekent u aan het einde van uw bezoek aan de balie.

U kan tot 2 weken voorafgaand aan uw boeking geheel kosteloos annuleren of wijzigingen doorgeven. Tot 1 week voorafgaand aan uw boeking mag u tot maximaal 25% van het aantal personen annuleren. Bij annuleringen/wijzigingen binnen 1 week kunnen wij niet meer overgaan tot creditering en betaalt u het opgegeven aantal personen. Komt u met meer personen dan vooraf opgegeven en past dit in onze planning, dan wordt dit op de dag van de activiteit berekend en aan u doorbelast.

U gaat akkoord met deze voorwaarden bij bevestiging van de activiteit.

Het eKart Team